Magunkról


Egy többgenerációs faipari családi vállalkozás mellett vágtam bele a hivatásos munkavédelembe. Eleinte csak a saját cégemben végeztem munkavédelmi feladatokat, de az idő múlásával logikusnak tűnt tovább lépni, és nyitni a "nagyvilág felé". A vállalkozás tevékenységét kibővítve elkezdtem munkavédelmi megbízásokat is vállalni. Ennek eredményeként, cégtevékenységtől függetlenül, ma már −a munkavédelem területén− kimagasló szakmai tapasztalattal rendelkezem.
Fontosnak tartom az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés feltételeinek a megteremtését, valamint egy munkavédelmi hatósági ellenőrzéskor az általánosan bevetett gyakorlatok, illetve szokások megismerését, feldolgozását, majd az eredmények beépítését a vállalkozásokba.
Faipari technikusi végzettségem, munkavédelmi szakképzettségem, valamint vállalkozás−szervező közgazdász diplomám tökéletes alapot ad a rendszerszemléletű gondolkodáshoz, mely segít integrálni a részfeladatokat a vállalkozás komplex tevékenységébe, ezzel is elősegítve az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményeinek megvalósítását.Vissza a főoldalra